Мања слова Већа слова РСС

мек

МЕК

мек

Европски центар за информације и иновације

ЈИЦА

Ирена

Енегрy Цоммунитy

Данубе Регион Стратегy

Векторски лого

>

Јавни позив грађанима, стручној јавности и свим другим заинтересованим лицима да се укључе у јавну расправу и дају свој допринос у разматрању Нацрта закона о измјенама и допунама Закона о патентима

Датум објаве: 13.01.2021 14:54 | Аутор: Министарство економског развоја

Испис Штампај страницу


На основу члана 15 Уредбе о избору представника невладиних организација у радна тијела органа државне управе и спровођењу јавне расправе у припреми закона и стратегија („Службени лист ЦГ“, бр. 41/18), Министарство економског развоја даје на јавну расправу


НАЦРТ ЗАКОНА О ИЗМЈЕНАМА И ДОПУНАМА ЗАКОНА О ПАТЕНТИМА

и упућује

ЈАВНИ ПОЗИВ


грађанима, стручној јавности и свим другим заинтересованим лицима да се укључе у јавну расправу и дају свој допринос у разматрању Нацрта закона о измјенама и допунама Закона о патентима.
Јавна расправа ће трајати 20 дана од дана објављивања јавног позива.

Нацрт закона о измјенама и допунама Закона о патентима ће бити доступан јавности на интернет страници Министарства економског развоја и порталу е-управе.

Заинтересовани субјекти своје примједбе, предлоге и сугестије на Нацрт закона о измјенама и допунама Закона о патентима могу доставити Министарству економског развоја у писаној форми на адресу: Римски трг, број 46, 81000 Подгорица или на е-маил: небојса.мугоса@мек.гов.ме током цијелог трајања јавне расправе.

Министарство економског развоја ће размотрити све пристигле коментаре, примједбе и сугестије и након тога сачинити Извјештај о спроведеној јавној расправи.