Мања слова Већа слова РСС

мек

МЕК

мек

Европски центар за информације и иновације

ЈИЦА

Ирена

Енегрy Цоммунитy

Данубе Регион Стратегy

Векторски лого

 

>

Јавна расправа на Предлога закона о мјерама за смањење трошкова постављања електронских комуникационих мрежа великих брзина

Датум објаве: 23.05.2019 14:14 | Аутор: Министарство економије

Испис Штампај страницу


На основу члана 14 Уредбе о избору представника невладиних организација у радна тијела органа државне управе и спровођењу јавне расправе у припреми закона и стратегија („Службени лист ЦГ“, бр. 41/18), Министарство економије даје на јавну расправу


ПРЕДЛОГ ЗАКОНА О МЈЕРАМА ЗА СМАЊЕЊЕ ТРОШКОВА ПОСТАВЉАЊА ЕЛЕКТРОНСКИХ КОМУНИКАЦИОНИХ МРЕЖА ВЕЛИКИХ БРЗИНА

и упућује

ЈАВНИ ПОЗИВ


грађанима, стручној јавности и свим другим заинтересованим лицима да се укључе у јавну расправу и дају свој допринос у разматрању Предлога Закона о мјерама за смањење трошкова постављања електронских комуникационих мрежа великих брзина.

Јавна расправа ће трајати 20 дана од дана објављивања јавног позива.

Текст Предлога Закона о мјерама за смањење трошкова постављања електронских комуникационих мрежа великих брзина ће бити доступан јавности на интернет страници Министарства економије www.мек.гов.ме. и порталу е-управе.

Заинтересовани субјекти своје коментаре, примједбе и сугестије на Предлог Закона о мјерама за смањење трошкова постављања електронских комуникационих мрежа великих брзина могу доставити Министарству економије у писаној форми на адресу: Римски трг, број 46, 81000 Подгорица или на е-маил: виктор.берисхај@мек.гов.ме, током цијелог трајања јавне расправе.

У оквиру јавне расправе о Предлогу Закона о мјерама за смањење трошкова постављања електронских комуникационих мрежа великих брзина биће организован округли сто, чији је термин одржавања објављен на сајту Министарства економије и порталу е-управе.

Министарство економије ће размотрити све пристигле коментаре, примједбе и сугестије и након тога сачинити Извјештај о спроведеној јавној расправи.

Предлог Закона о мјерама за смањење трошкова постављања електронских комуникационих мрежа великих брзина можете преузети на линку: хттп://www.мек.гов.ме/библиотека/предлози-закона

Образложење можете преузети на линку: Образлозење.

РИА Образац можете преузети на линку: РИА образац.

Програм јавне расправе можете преузети на линку: Програм јавне расправе.