Мања слова Већа слова РСС

мек

МЕК

мек

Европски центар за информације и иновације

ЈИЦА

Ирена

Енегрy Цоммунитy

Данубе Регион Стратегy

Векторски лого

 

>

САОПШТЕЊЕ: ПОЗИВ НА ЈАВНУ РАСПРАВУ О НАЦРТИМА КОНЦЕСИОНИХ АКАТА

Датум објаве: 09.08.2019 14:57 | Аутор: Министарство економије

Испис Штампај страницу


Министарство економије, у складу са чланом 18 став 3 Закона о концесијама (“Сл.лист ЦГ”, бр. 8/09), даје на јавну расправу сљедеће нацрте концесионих аката:


Овим путем Министарство економије упућује јавни позив грађанима, државним органима, мјесним заједницама, невладиним организацијама, правним лицима и предузетницима и другим заинтересованим субјектима да се укључе у јавну расправу и да своје коментаре, примједбе, предлоге и сугестије на нацрте предметних концесионих аката доставе Министарству економије у писаној или електронској форми, на адресу: Подгорица, Римски трг бр. 46, тел./фаx: 020 482 300 или е-маил: : примједбе.концесије@мек.гов.ме

Циљ ове расправе је да се прибаве коментари и сугестије грађана, свих релевантних институција, представника привреде, невладиног сектора, као и стручне јавности како би се нацрти предметних концесионих аката унаприједили прије усвајања од стране Владе Црне Горе. 

Јавна расправа трајаће од 9. августа до 6. септембра 2019. године. 

Појединачно, за сваки Концесиони акт, Јавна расправа одржаће се од 2. до 6. септембра, у терминима који ће бити накнадно прецизирани.

Такође, заинтересовани субјекти могу у просторијама ЈУ Завод за геолошка истраживања, Насеље Крушевац бб, Подгорица, сваког радног дана у времену од 10-13 сати извршити увид у концесионе акте и добити додатна појашњења о истим.