Manja slova Veća slova RSS

mek

MEK

mek

Evropski centar za informacije i inovacije

JICA

Irena

Enegry Community

Danube Region Strategy

Vektorski logo

>

Do 01.03.2021. godine rok za prijavljivanje za dodjelu subvencija za turoperatore i za izdavaoce privatnog smještaja

Do 01.03.2021. godine rok za prijavljivanje za dodjelu subvencija za turoperatore i za izdavaoce privatnog smještaja
Datum objave: 23.02.2021 14:52 | Autor: mek

Ispis Štampaj stranicu


Ministarstvo ekonomskog razvoja u cilju pomoći turističkoj privredi, shodno usvojenim Mjerama podrške građanima i privredi - Kratkoročne mjere za prvi kvartal 2021. godine, objavilo je Javni poziv za dostavljanje zahtjeva za dodjelu subvencija za turoperatore i izdalo Obavještenje izdavaocima privatnog smještaja o realizaciji turističkih vaučera.

Zainteresovana privredna društva, druga pravna lica ili preduzetnici koja posjeduju rješenja i licencu o odobrenju za obavljanje turističke agencije vrste organizator putovanja (turoperator), u skladu sa Javnim pozivom za subvencionisanje turoperatora, mogu podnijeti zahtjev do 01.03.2021. godine.

Zainteresovana fizička lica koja su upisana u Centralni turistički registar za pružanje usluga u domaćinstvu, u skladu sa Obavještenjem izdavaocima privatnog smještaja o realizaciji turističkih vaučera, mogu podnijeti prijavu do 01.03.2021. godine.

Potrebnu dokumentaciju zainteresovana lica mogu dostaviti Ministrastvu ekonomskog razvoja, Rimski trg 46, Podgorica preporučenom poštom, predajom na arhivi ili e-poštom na adresu: prijave@mek.gov.me.

Bliže informacije o ostvarivanju prava, po osnovu Javnog poziva i Obavještenja, dostupne su na sajtu Ministarstva ekonomskog razvoja i to na linkovima:Na ovaj način Ministarstvo ekonomskog razvoja kontinuirano pruža podršku sektoru turizma i ugostiteljstva, kao najpogođenijoj grani privrede, usljed posljedica pandemije virusa COVID-19.